Semestereinschreibung und Wechsel in das neue Reglement / Semester Enrollment

*** English version follows below ***

Am 15. November startet die Semestereinschreibung für das Frühjahrssemester 2017. Sie werden dazu eine E-Mail von der Abteilung Studierende erhalten.

Falls Sie noch einen Wechsel in das seit HS16 gültige Reglement (RVO16) vornehmen wollen oder müssen, finden Sie auf unserer Website eine kurze Anleitung.

Anleitung Semestereinschreibung

Alle Informationen zur Reglementsänderung finden Sie ebenfalls auf unserer Website. Sie finden dort auch Hilfestellungen, falls Unsicherheiten bestehen, ob Sie in das neue Reglement wechseln müssen.

Reglementsänderung 2016

Wir wünschen einen guten Semesterendspurt!

********************************************************************************************

Semester Enrollment and Transition to the New Regulations

Semester enrollment for spring semester 2017 is due to start on 15 November 2017. For this purpose, you will receive an e-mail from Student Services.

If you still would like to or must switch to the new regulations (RVO16) effective since fall semester 2016, you will find brief instructions on our website.

Instructions for semester enrollment

All information about the changes to the regulations can also be found on our website. You will also find assistance there if you are not sure whether or not to switch to the new regulations.

Changes to regulations (2016)

We wish you a successful semester finish.